Roberta Anastase împlineşte astăzi 36 de ani. Ce îşi doreşte preşedintele Camerei Deputaţilor de ziua sa de naştere

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat marţi, de ziua ei de naştere, că a găsit biroul său plin cu flori, că îşi doreşte "puţină linişte şi o atmosferă mai frumoasă" şi speră să se căsătorească anul acesta.

921 afișări
Imaginea articolului Roberta Anastase împlineşte astăzi 36 de ani. Ce îşi doreşte preşedintele Camerei Deputaţilor de ziua sa de naştere

Roberta Anastase (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Roberta Anastase a spus că planurile ei de viaţă "sunt cele legate de viaţa fiecăruia". "Îmi doresc să fiu sănătoasă şi cei dragi mie să fie sănătoşi", a adăugat Anastase.

Întrebată dacă se va căsători anul acesta, Roberta Anastase a precizat că speră acest lucru, dar că nu a fixat nicio dată pentru acest eveniment.

Roberta Anastase a mai spus că a fost sunată de dimineaţă de părinţii ei pentru a fi felicitată cu ocazia zilei de naştere şi a arătat că nu are în vedere nicio petrecere, seara, în partid, pentru că are întâlniri cu alegătorii până la ora 20,00.

Anastase a făcut aceste precizări, după care a mers la şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor pentru a conduce lucrările.

Roberta Anastase este născută pe 27 martie 1976.

Preşedintele Camerei Deputaţilor menţiona, în decembrie 2011, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, că se va căsători cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti. Roberta Anastase recunoaştea că în 2012 şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spunea Anastase, care are o relaţie de 13 ani cu un om de afaceri. "În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", a mai spus ea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici