"România bunului simţ, Antonescu preşedinte!", sloganul lui Antonescu la prezidenţiale

Sloganul cu care candidatul PNL la alegerile prezidenţiale, Crin Antonescu, va intra în campania electorală este "România bunului simţ, Antonescu preşedinte!", au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse liberale.

336 afișări
Imaginea articolului "România bunului simţ, Antonescu preşedinte!", sloganul lui Antonescu la prezidenţiale

"România bunului simţ, Antonescu preşedinte!", sloganul lui Antonescu la prezidenţiale (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Susele citate au precizat că liberalii au definitivat cercetările sociologice privind sloganul condidatului PNL Preşedinţie, stabilind că acesta va fi: "România bunului simţ, Antonescu preşedinte! ".

Potrivit aceloraşi surse, sloganul a fost lansat neoficial la Cluj-Napoca, unde Antonescu s-a aflat duminică, atunci când liderul PNL a vorbit de "revoluţia bunului-simţ".

Sursele citate au mai spus că pe afişele electorale şi pe bannerele lui Crin Antonescu va apărea acest slogan, împreună cu semnul "votat" încadrat înt-run cerc şi imaginea candidatului PNL la prezidenţiale.

De asemenea, sursele liberale au afirmat că, până la campania electorală oficială, în pre-campanie, liberalii vor utiliza sloganul "România o schimbăm noi toţi", care nu va mai apărea pe noile materiale electorale aflate în lucru.

Aceleaşi surse au menţionat că sloganul de campanie va fi validat, luni, şi de forurile de conducere ale PNL, BPC şi CNEx, în şedinţele cărora se va discuta şi strategia PNL pentru alegeri, adversar fiind preşdintele PSD Mircea Geoană.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a făcut, duminică, la Cluj-Napoca, un apel la români să declanşeze, la 20 de ani de la Revoluţia din 1989, o nouă revoluţie, "cea a bunului-simţ".

Antonescu a declarat, la Liga Aleşilor Locali PNL din Transilvania, că această revoluţie va începe în 6 decembrie, după cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale.

"Doresc să îi chem pe toţi românii, de aici de la Cluj, la încă o revoluţie după 20 de ani, revoluţia bunului-simţ, apel care e îndreptat către toţi românii de bun-simţ răspândiţi în toată România. După 20 de ani, avem nevoie de încă o Revoluţie pentru a nu face de ruşine revoluţia de acum 20 de ani", a spus Antonescu.

Liderul liberal a afirmat că această revoluţie nu se încheie în 6 decembrie, ci începe în data de 6 decembrie.

"Schimbarea democratică a lui Traian Băsescu e necesară, dar nu suficientă. Cu schimbarea lui Traian Băsescu începe şi nu se termină revoluţia bunului- simţ în România. Programul meu este revoluţia bunului-simţ, a normalităţii, a competenţei", a afirmat Crin Antonescu.

Potrivit liderul liberal, revoluţia bunului-simţ trebuie să fie "paşnică, dar hotărâtă până la capăt".

Acesta a spus că PNL este în luptă electorală, politică, de idei şi va duce lupta pentru românii de bun-simţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici