Sorin Grindeanu, despre parteneriatul civil: Am semnat dincolo, sunt mai tradiţionalist

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, întrebat dacă susţine parteneriatul civil, că el susţine iniţiativa Coaliţiei pentru Familie, fiind unul dintre cei trei milioane de semnatari pentru că este ”mai tradiţionalist”.

2925 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu, despre parteneriatul civil: Am semnat dincolo, sunt mai tradiţionalist

Sorin Grindeanu, despre parteneriatul civil: Am semnat dincolo, sunt mai tradiţionalist (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

”Am semnat, sunt printre cei trei milioane de semnatari”, a declarat Sorin Grindeanu.

Premierului i s-a atras atenţia că a fost întrebat despre parteneriatul civil, nu despre iniţiativa Coaliţiei pentru Familie.

”Am semnat dincolo. Sunt mai tradiţionalist. E o problemă care ţine mai mult de personalitatea fiecăruia”, a conchis Grindeanu.

Comisia pentru drepturile omului a avizat favorabil, în luna februarie, proiectul legii privind parteneriatul civil.

Propunerea legislativă prevede că parteneriatul civil este un contract încheiat, fără discriminare, între două persoane care decid să convieţuiască în baza afecţiunii, respectului şi sprijinului reciproc.

Legea parteneriatului civil va fi dezbătută şi în Comisia juridică, cea care va întocmi raportul care va fi supus votului plenului Camerei Deputaţilor, for decizional.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici