Sorin Grindeanu se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier

Premierul interimar Sorin Grindeanu îşi pregăteşte bilanţul perioadei în care a condus Executivul, el urmând să organizeze o conferinţă de presă în care să prezinte rezultatele, a precizat, marţi, într-o discuţie cu jurnaliştii.

1674 afișări
Imaginea articolului Sorin Grindeanu se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier

Sorin Grindeanu se aştepta ca Mihai Tudose să fie nominalizat pentru funcţia de premier

Premierul interimar a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 10.15.

El a afirmat că nu a discutat deocamdată cu premierul desemnat, Mihai Tudose, dar că acesta are deja pregătit un birou în Palatul Victoria, la etajul 1.

De asemenea, Sorin Grindeanu a afirmat că nu l-a surprins decizia PSD, aşteptându-se la varianta desemnării lui Mihai Tudose înainte ca liderul social-democraţilor să anunţe oficial hotărârea CEx.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici