Tăriceanu şi Vosganian au vorbit, la Congresul ONFL, despre lungimea rochiei şi cucerirea femeilor

Fostul preşedinte al PNL, Călin Popescu Tăriceanu, şi senatorul liberal Varujan Vosganian, au vorbit, sâmbătă, la Congresul ONFL, despre importanţa lungimii rochiei în stabilirea lungimii discursului, precum şi despre filosofia cuceririi femeilor de către bărbaţi.

51 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu şi Vosganian au vorbit, la Congresul ONFL, despre lungimea rochiei şi cucerirea femeilor

Tăriceanu (Foto) şi Vosganian au vorbit, la Congresul ONFL, despre lungimea rochiei şi cucerirea femeilor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Mi-a venit în minte o glumă cu parfum franţuzesc, ce se leagă de definiţia discursului şi de un element feminin. Se spune că lungimea discursului trebuie să fie precum lungimea rochiei unei femei: suficient de lungă ca să acopere subiectul, totodată suficient de scurtă ca să stârnească interesul", a spus Tăriceanu, la începutul speech-ului său, în cadrul Conferinţei Naţionale a Femeilor Liberale.

Tăriceanu a ţinut, de asemenea, să prezinte un omagiu tuturor celor care reprezintă sexul feminin şi care s-au implicat în politică cu putere, el făcând, pe de altă parte, şi referire la actualul Executiv, pe care l-a denumit "Guvernul Boc, guvern de bocitoare".

Senatorul PNL Varujan Vosganian a avut, de asemenea, un discurs plin de apreciere la adresa femeilor liberale, el vorbind despre mitul androginului şi despre "păcatul reîntregirii", care i-a "revenit" bărbatului.

"O femeie învinsă e o femeie pe care ai pierdut-o. Dacă vrei să fie a ta, trebuie să o cucereşti", a spus Varujan Vosganian, expunând astfel un secret al cuceririi femeilor.

Pe de altă parte, europarlamentarul PNL Norica Nicolai, le-a cerut femeilor liberale să fie puternice, dar nu în spatele unor bărbaţi puternici, ci în faţa acestora.

"În spatele unui bărbat puternic e întotdeauna o femeie puternică. Aşa e. Dacă aţi ales să faceţi politică, aş vrea să fiţi femeile puternice din faţa unui bărbat puternic", a spus Norica Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici