Trei senatori PPDD trec la grupul PSD. Antonescu: Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul

Trei senatori PPDD, Florinel Butnaru, Marius Coste şi Dan Ioniţă, au anunţat, luni, în plenul Senatului, că părăsesc grupul parlamentar al acestui partid şi se alătură PSD, gestul fiind comentat de preşedintele Senatului, Crin Antonescu, care a spus: "Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul".

303 afișări
Imaginea articolului Trei senatori PPDD trec la grupul PSD. Antonescu: Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul

Trei senatori PPDD trec la grupul PSD. Antonescu: Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul (Imagine: Bogdan Baraghin/ Arhiva Mediafax Foto)

Senatorii aleşi din partea PPDD Florinel Butnaru, Marius Coste şi Dan Ioniţă au anunţat că se vor alătura grupului parlamentar al PSD. Gestul a fost aplaudat de social-democraţi pe de o parte, iar pe de altă parte o serie de senatori s-au manifestat dezaprobator.

"Asistăm la o hemoragie, să ne păstrăm cumpătul", a comentat preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Ulterior, preşedintele grupului parlamentar PPDD, Haralambie Vochițoiu, a luat cuvântul. "Vreau să fac un anunţ pentru cei care jubilează. Nicolae Ceauşescu a avut sută la sută şi a păţit ce a păţit", a comentat Vochiţoiu.

De asemenea, Antonescu a intervenit: "Ăsta nu e un anunţ, e o ameninţare".

În prezent, potrivit site-ului Senatului, grupul PSD cuprinde 66 de senatori, la care se adaugă cei trei senatori din partea PPDD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici