Udrea: Am convingerea că 2011 va fi un an mult mai bun, se vor încheia toate măsurile de austeritate

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, îşi declară, într-o postare pe blog, "speranţa şi convingerea" că 2011 va fi un an mult mai bun, care va marca ieşirea din criza economică şi în care se vor încheia toate măsurile de austeritate.

13 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am convingerea că 2011 va fi un an mult mai bun, se vor încheia toate măsurile de austeritate

Udrea: Am convingerea că 2011 va fi un an mult mai bun, se vor încheia toate măsurile de austeritate (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Am speranţa şi convingerea că 2011 va fi mult mai bun pentru toţi românii. Va fi anul în care vom ieşi din criza economică. Va fi anul în care se vor încheia toate măsurile de austeritate. Într-un cuvânt, va fi anul care va arăta că am gândit şi acţionat corect", menţionează Udrea.

Potrivit ministrului Dezvoltării şi Turismului, 2010 a fost un an greu pentru români, dar, în egală măsură, o perioadă în care "s-a făcut ce trebuia".

"Au existat sacrificii, poate chiar momente de îndoială, dar, în final, a existat voinţă şi o direcţie clară. Ceea ce mult timp ne-a lipsit. De-aici înainte, lucrurile nu pot să meargă decât spre mai bine. (...) Încrederea trebuie să fie sentimentul care să ne călăuzească în 2011", mai scrie Udrea, urându-le românilor să fie uniţi, să aibă parte de linişte sufletească şi iubire şi "2011 să le aducă sănătate şi bunăstare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici