Un alt consilier al lui Ponta, Corneliu Vişoianu, anunţă că pleacă de la Palatul Victoria

Corneliu Vişoianu a anunţat că îşi va înceta activitatea de consilier al premierului Victor Ponta, spunând că a luat decizia în urmă cu câteva luni din dorinţa de a reveni în mediul asociativ în care este prezent de 25 de ani.

1533 afișări
Imaginea articolului Un alt consilier al lui Ponta, Corneliu Vişoianu, anunţă că pleacă de la Palatul Victoria

Un nou consilier al lui Ponta, Corneliu Vişoianu, anunţă că pleacă de la Palatul Victoria (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Vişoianu a fost numit consilier în februarie 2013, ocupându-se de problemele românilor de pretutindeni.

"Scriu acest mesaj pentru a consemna şi public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru şansa oferită şi pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Mulţumesc întregii echipe din care am făcut parte şi am convingerea că vor mai exista oportunităţi de a lucra împreună. Am luat această decizie acum câteva luni, din dorinţa de a reveni în mediul asociativ în care sunt prezent de 25 de ani şi cu speranţa că timpurile pe care le trăim sunt timpuri bune pentru construcţii noi şi transparente", a anunţat Vişoianu pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, analistul Radu Magdin, numit la finele anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externă a prim-ministrului, a anunţat la rndul său că va părăsi postul de cnsilier, spunând că se va implica într-un proiect internaţional, în paralel cu proiecte de consultanţă în derulare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici