Viorica Dăncilă: Alegerile în organizaţiile locale PSD se vor desfăşura după prezidenţiale

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, joi, la Piteşti, că alegerile în organizaţiile locale de partid , acolo unde nu au fost organizate până acum, vor avea loc după alegerile prezidenţiale.

89 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Alegerile în organizaţiile locale PSD se vor desfăşura după prezidenţiale

Viorica Dăncilă: Alegerile în organizaţiile locale PSD se vor desfăşura după prezidenţiale

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că nu mai e timp pentru alegeri în organizaţiile locale şi că toţi cei din teritoriu trebuie să se mobilizeze pentru alegerile prezidenţiale.

„Vor fi alegeri, facem alegeri în toată ţara, nu numai la Argeş, dar am solicitat ca aceste alegeri să aibă loc după alegerile prezidenţiale. Timpul este foarte scurt, trebuie să ne mobilizăm pentru alegerile prezidenţiale şi cred că este important ca fiecare primar, fiecare lider de organizaţie să fie foarte implicat. Nu avem acum timp de alegeri judeţene”, a spus Dăncilă.

Alegerile prezidenţiale urmează să se desfăşorare pe 10 noiembrie, primul tur de scrutin, şi în 24 noiembrie, al doilea tur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici