Zgonea a părăsit furios sediul PSD, spunând că se gândeşte până luni dacă demisionează din funcţii

Preşedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a părăsit vineri furios sediul PSD după şedinţa Comitetului Executiv, declarând că va decide luni dacă va renunţa la funcţiile deţinute în partid.

2879 afișări
Imaginea articolului Zgonea a părăsit furios sediul PSD, spunând că se gândeşte până luni dacă demisionează din funcţii

Zgonea a părăsit furios sediul PSD, spunând că se gândeşte până luni dacă demisionează din funcţii

Preşedintele Camerei Deputaţilor nu a participat la declaraţiile în cadrul cărora Liviu Dragnea a anunţat că PSD a decis aproape în unanimitate să îl menţină în fruntea PSD.

Întrebat dacă va demisiona din funcţiile deţinute în partid, Valeriu Zgonea a declarat: ''Mă voi gândi până luni''.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că partidul a decis ''aproape'' în unanimitate ca el să rămână la conducerea social-democraţilor pentru a gestiona campania electorală, precizând că discuţia va fi reluată după alegerile locale.

Deşi a afirmat că nu comentează decizia instanţei, Dragnea a afirmat că aceasta este ''profund nedreaptă''. El a precizat că ceea ce l-a interesat să afle de la colegii din partid ''dincolo de solidaritatea firească, omenească'' a fost opinia lor faţă de o eventuală retragere a sa în plină campanie electorală.

Părerea majorităţii ''aproape unanimă'' a fost că o retragere poate să destabilizeze toate structurile de partid şi PSD să nu obţină scorul preconizat, a subliniat preşedintele PSD.

''Decizia, părerea majorităţii, aproape unanimă, a fost că o retragere a mea poate să destabilizeze toate activităţile de campanie şi poate face ca PSD să nu obţină la aceste alegeri scorul pe care îl previzionăm cu toţii şi care este deja perceput de marea majoritate a celor care urmăresc fenomenul electoral'', a spus el.

''Am decis să rămân în continuare în această funcţie, să gestionez campania electorală'', a adăugat Dragnea, anunţând că această decizie ''la cald, poate chiar fierbinte'' va fi repusă în discuţie după locale când se vor discuta ''chestiuni mai profunde''.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici