Florin Cîţu, mesaj către angajaţii DSP-urilor: Nu mai staţi în birouri

Premierul Florin Cîţu le-a cerut marţi angajaţilor DSP-urilor din ţară să nu mai stea în birouri, să meargă în spitale şi să se asigure că vor fi în cel mai scurt timp paturi şi personal în secţiile ATI.

534 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, mesaj către angajaţii DSP-urilor: Nu mai staţi în birouri

Florin Cîţu, mesaj către angajaţii DSP-urilor: Nu mai staţi în birouri

Fac apel la conducerile direcţiilor de sănătate publică, nu mai staţi în birouri, am spus acest lucru şi astă iarnă, o spun şi acum, mergeţi, discutaţi cu managerii de spitale, verificaţi, în acelaşi timp ajutaţi-i să implementeze, dacă au nevoie de resurse sprijiniţi-i ca să putem să avem în cel mai scut timp şi mai multe paturi în secţiile ATI pentru Covid, dar şi personalul şi materialele sau medicamentele de care au nevoie”, le-a transmis marţi în cadrul unei videoconferinţe premierul angajaţilor DSP.

Acesta a cerut implicare şi din partea prefecţilor.

„Aveţi o responsabilitate majoră în a verifica şi a superviza modul în care sunt aplicate lucrurile pe care le-am solicitat. Să vă asiguraţi că Centrele Judeţene de Coordonare sunt activitate pentru a rezolva rapid situaţiile care apar. Sunteţi aici toţi cei responsabili. Nu cred că trebuie să mai stresez să spun cât de important este să avem cât mai rapid personal şi secţiile ATI. Am spus 1.600 de locuri, dar la cum evoluează s-ar putea să avem nevoie de 2.000, dar faceţi un plan care să poate foarte rapid să crească numărul dacă este nevoie de locuri în ATI”, a adăugat Florin Cîţu.

„Nu vreau să aud că nu este responsabilitatea mea, toţi suntem aici pentru pacienţi”, le-a transmis celor din teritoriu şeful Guvernului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici