Secţiile ATI sunt predispuse la incendii. Ce ţări s-au confruntat cu problema

  • Epidemia a adus mai multe incendii la secţiile ATI
  • Pacienţi cu Covid au murit în Rusia şi India după incendii în spitale
  • Două asistente medicale din India au devenit faimoase după ce au stins un incendiu
1273 afișări
Imaginea articolului Secţiile ATI sunt predispuse la incendii. Ce ţări s-au confruntat cu problema

Sursa foto: Mihai Trofin

Coronavirusul a adus saloane mai pline şi mai multe incendii la ATI. Şi nu îţi vorbesc aici doar de România.

În mai, cinci persoane infectate au fost ucise de un incendiu izbucnit la o secţie de terapie intensivă într-un spital din Sankt Petersburg. Flăcările au pornit de la un scurtcircuit al unui ventilator, iar alţi 150 de pacienţi au fost evacuaţi de urgenţă.

În India, patru incendii au avut loc în secţiile de terapie intensivă în ultimele cinci luni. În Ahmedabad, 8 oameni au murit şi alţi 40 au fost răniţi după ce flăcările au devastat o unitate ATI dintr-un spital suport covid.

Două asistente medicale au devenit eroine după ce au stins un incendiu izbucnit la spitalul din Dahisar.

Flăcările au cuprins şi o secţie Ati de la un spital scoţian. Incidentul a avut loc în octombrie, dar flăcările au fost stinse rapid şi nimeni nu a fost rănit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici