113 pacienţi erau internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care 10 la ATI. Aceştia sunt transferaţi la alte spitale

  • 113 pacienţi erau internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, din care 10 în ATI.
  • Cel puţin 8 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, potrivit unor surse.
  • Un incendiu a izbucnit, vineri, la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.
703 afișări
Imaginea articolului 113 pacienţi erau internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care 10 la ATI. Aceştia sunt transferaţi la alte spitale

113 pacienţi erau internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, dintre care 10 la ATI. Aceştia sunt transferaţi la alte spitale

Ministerul Sănătăţii a anunţat, referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, vineri dimineaţă se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI.

Toţi pacienţii vor fi transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, la Spitalul de Pneumoftiziologie şi un spital mobil ISU.

La solicitarea ministrului interimar al Sănătăţii, au fost activate de către DSP Constanţa şi unităţile sanitare din Medgidia şi Mangalia, în caz de nevoie.

Cel puţin 8 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, potrivit unor surse.

Premierul Florin Cîţu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la faţa locului pentru a se asigura că operaţiunile de acolo se desfăşoară fără probleme.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici