A început vaccinarea în Argeş. Primele cadre medicale vaccinate sunt din Piteşti şi Câmpulung

  • Campania de vaccinare anti Covid-19 a început joi şi în judeţul Argeş.
  • Primele cadre medicale s-au vaccinat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi la Spitalul Municipal Câmpulung, în urma programărilor făcute pe platforma online pusă la dispoziţie de Guvernul României.
2405 afișări
Imaginea articolului A început vaccinarea în Argeş. Primele cadre medicale vaccinate sunt din Piteşti şi Câmpulung

Primele doze de vaccin au ajuns miercuri la sediul DSP Argeş. Ca urmare, joi primele cadre medicale s-au vaccinat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti şi la Spitalul Municipal Câmpulung, în urma programărilor făcute pe platforma online pusă la dispoziţie de Guvernul României. Autorităţile judeţene au anunţat cine sunt cadrele medicale care s-au vaccinat în prima etapă.

„Astfel, în ultima zi a anului 2020, în Argeş a început cea mai eficientă acţiune de combatere a pandemiei de coronavirus, care ne va ajuta să revenim la o viaţă normală. Printre primii vaccinaţi au fost directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Luminiţa Paul, doctorul Cristina Neculcea, de la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti şi managerul Spitalului Municipal Câmpulung, medicul Mădălin Iordache”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Argeş.

Vaccinarea anti-Covid este gratuită, iar în primă etapă sunt vaccinaţi lucrătorii din domeniile sănătăţii şi social, atât din sistem public, cât şi din cel privat. În etapa a doua va fi vaccinată populaţia cu grad de risc şi lucrătorii care desfăşoară activităţi în domenii-cheie, iar în etapa a treia va fi rândul populaţiei generale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici