ACCIDENT grav în Arad: Un tren de persoane a lovit un tir. Şoferul autovehiculului şi-a pierdut viaţa

Un accident grav s-a produs, luni dimineaţă, în judeţul Arad, după ce un tren de persoane care circulă pe relaţia Arad - Oradea a lovit un tir, la o trecere de cale ferată, în urma accidentului şoferul pierzându-şi viaţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

823 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Arad: Un tren de persoane a lovit un tir. Şoferul autovehiculului şi-a pierdut viaţa

ACCIDENT grav în Arad: Un tren de persoane a lovit un tir. Şoferul autovehiculului şi-a pierdut viaţa (Imagine: Shutterstock)

Accidentul a avut loc în zona localităţii arădene Nădab, la intersecţia căii ferate Arad - Oradea cu un drum judeţean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, şoferul unui tir care transporta mase plastice nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, iar locomotiva unui tren de persoane a lovit cabina automarfarului.

În urma impactului, şoferul tirului a fost rănit grav, fiind preluat de o ambulanţă pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a murit, însă, în ambulanţă, în drum spre spital.

Conform poliţiştilor, niciun pasager din tren nu a suferit răni, iar garnitura este oprită la locul accidentului pentru cercetări.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA, începând cu ora 10.46 a fost reluată circulaţia feroviară pe relaţia Şimand-Nădab, segment feroviar închis traficului începând cu ora 8.05, după ce trenul Regio 13383, care circula pe relaţia Arad-Oradea, a lovit un TIR la o trecere la nivel, semnalizată cu indicatorul rutier Crucea Sfântului Andrei.

Patru trenuri de călători care circulau pe acest segment feroviar au staţionat în gări până la reluarea circulaţiei, acestea urmând să ajungă la destinaţie cu întârziere. Cele patru trenuri de călători au cumulat întârzieri totale de 500 de minute.

CFR precizează că accidentul a avut loc la o trecere de cale ferată semnalizată cu indicatorul rutier "Crucea Sfântului Andrei".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici