ACCIDENT grav în Ialomiţa: Cinci persoane rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, miercuri după-amiază, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, după ce un autoturism, al cărui şofer nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate, s-a ciocnit cu o autoutilitară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

140 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Ialomiţa: Cinci persoane rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară

ACCIDENT grav în Ialomiţa: Cinci persoane rănite după ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitară

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN 2A, în zona comunei Moviliţa, după ce şoferul unui autoturism care circula pe un drum secundar şi care a încercat să intre pe DN 2A nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate, maşina ciocnindu-se cu o autoutilitară care circula pe direcţia Bucureşti-Buzău.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, fiind vorba de cei doi şoferi, un pasager din autoutilitară şi doi copii care se aflau în autoturismul care nu a acordat prioritate.

Toţi cei cinci răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul din oraşul Urziceni, unde medicii au decis ca unii dintre ei să fie transferaţi la un spital din Bucureşti, pentru investigaţii medicale amănunţite.

În urma testării, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici