ACCIDENT grav în Timiş: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

Două persoane au murit, joi seară, după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului care leagă localităţile timişene Călacea şi Bărăteaz, la locul accidentului fiind chemat şi un echipaj de descarcerare.

127 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav în Timiş: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

ACCIDENT grav în Timiş: Două persoane au murit după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp

UPDATE: O a treia persoană implicată în accidentul din judeţul Timiş, grav rănită; şoferul nu avea permis

Un adolescent de 16 ani, aflat în maşina care a intrat în plin într-un stâlp de pe marginea drumului ce leagă localităţile timişene Călacea şi Bărăteaz, accident soldat cu doi morţi, a fost grav rănit, poliţiştii stabilind, totodată, că şoferul nu avea permis, iar maşina avea numere false.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au declarat corespondentului MEDIAFAX că şoferul de 24 de ani al unui autoturism a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla, între localităţile Călacea şi Bărăteaz, intrând în plin cu maşina într-un stâlp care s-a răsturnat peste autoturism.

Şoferul şi pasagerul din dreapta sa, o fată de 27 de ani, au murit pe loc.

Potrivit poliţiştilor, pe locurile din spate se afla un tânăr de 16 ani care a fost grav rănit şi care a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Pentru scoaterea trupurilor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

Potrivit poliţiştilor, din primele date ale anchetei a reieşit că şoferul nu avea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat, având plăcuţe cu numere false.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici