ACCIDENT grav la Botoşani: O femeie a murit după ce a fost lovită de o ambulanţă

O femeie de 72 de ani a murit, duminică, după ce o ambulanţă aflată în misiune a accidentat-o în timp ce traversa neregulamentar la intrare în oraşul Săveni, judeţul Botoşani, transmite corespondentul MEDIAFAX.

405 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav la Botoşani: O femeie a murit după ce a fost lovită de o ambulanţă

ACCIDENT grav la Botoşani: O femeie a murit după ce a fost lovită de o ambulanţă

Accidentul a avut loc duminică, pe Drumul Naţional 29, la intrare în localitatea Săveni, conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Botoşani, ambulanţa având în funcţiune şi semnalele acustice şi luminoase.

“Autospeciala ambulanţei avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, se îndrepta spre Botoşani, cu o pacientă. La intrarea în oraşul Săveni, pe DN 29, o femeie de 72 de ani s-a angajat în traversarea, printr-un loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovită în plin de ambulanţă. Poliţia a ajuns la faţa locului şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul” a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Nicoleta Federciuc.

Personalul ambulanţei implicate în accident a încercat să îi acorde femeii primul ajutor, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă victima nu a răspuns şi a fost declarat decesul.

În acest caz poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici