Accident grav pe DN 1: Fiica şefului ISU Prahova a murit, iar alte patru persoane au fost rănite

Fiica şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, în vârstă de 24 de ani, a murit, iar alte patru persoane, între care fiul primarului din Bărcăneşti şi soţia acestuia, au fost rănite în urma unui accident petrecut, sâmbătă, pe DN 1.

3774 afișări
Imaginea articolului Accident grav pe DN 1: Fiica şefului ISU Prahova a murit, iar alte patru persoane au fost rănite

Accident grav pe DN 1: Fiica şefului ISU Prahova a murit, iar alte patru persoane au fost rănite (Imagine: Shutterstock)

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, accidentul s-a produs sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.40, pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti, în localitatea prahoveană Bărcăneşti, la câţiva kilometri de intrarea în Ploieşti.

Poliţiştii au stabilit că două autoturisme s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre ele ar fi intrat pe contransens.

Martorii spun că un autoturism Citroen care circula cu viteză a intrat pe contrasens, în condiţii de carosabil ud, unde a lovit un Opel Astra.

O tânără aflată în Citroen a murit pe loc, surse apropiate anchetei afirmând că victima este Alina Popescu, în vârstă de 24 de ani, fiica şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, colonelul Nicolae Popescu. La volanul autoturismului Citroen se afla un prieten al tinerei, care a fost grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Cei doi au fost scoşi dintre fiarele maşinii de către echipajele de descarcerare ale ISU Prahova.

O a treia persoană aflată în Citroen a fost rănită şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Aceleaşi surse au afirmat că în autoturismul Opel Astra, care circula regulamentar, se aflau fiul primarului comunei Bărcăneşti şi soţia acestuia, ambii fiind răniţi şi duşi la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti.

În urma accidentului traficul a fost blocat pentru a permite aterizarea elicopterului SMURD, iar pe ambele sensuri de mers ale DN 1 s-au format coloane de maşini pe o distanţă de câţiva kilometri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici