Accident în Bihor: Un bărbat a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism pe DN 1 în localitatea Gheghie, judeţul Bihor, a murit, vineri, după ce maşina sa a intrat în coliziune frontal cu un autocar. Alte trei persoane, printre care două fetiţe, au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

511 afișări
Imaginea articolului Accident în Bihor: Un bărbat a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite

Accident în Bihor: Un bărbat a murit, iar alte trei persoane, între care doi copii, au fost rănite

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă la dreapta.

”Pe DN 1 în localitatea bihoreană Gheghie a avut loc vineri un acident rutier. Un bărbat de 34 de ani din comuna Bratca, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Oradea – Cluj nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un autocar din Ungaria. Şoferul autoturismului a decedat în urma accidentului, iar o femeie de 28 de ani şi două fetiţe de 5, respectiv 8 ani, pasagere în autoturismul respectiv, au fost rănite şi transportate la spital”, a spus Dinu.

Potrivit acesteia, niciun pasager din autocarul implicat în accident nu a fost rănit, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici