ACCIDENT în Bucureşti, pe bulevardul Dacia. Mai multe persoane, rănite şi transportate la spital/ UPDATE: Parchetul investighează cazul, maşinile au fost lovite intenţionat - GALERIE FOTO

Cinci persoane rănite uşor au fost transportate la spital după ce patru autovehicule s-au lovit pe bulevardul Dacia, între intersecţiile cu Calea Victoriei şi Calea Giviţei. În accident au fost implicaţi şapte oameni, doi neavând nevoie de îngrijiri. UPDATE 17.30: Accidentul va fi investigat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, unul dintre şoferii implicaţi fiind suspectat că a lovit intenţionat celelalte trei maşini, susţin surse judiciare.

23804 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Bucureşti, pe bulevardul Dacia. Mai multe persoane, rănite şi transportate la spital/ UPDATE: Parchetul investighează cazul, maşinile au fost lovite intenţionat - GALERIE FOTO

ACCIDENT pe bulevardul Dacia din Bucureşti. Mai multe persoane, rănite şi transportate la spital/ UPDATE: Parchetul investighează cazul, maşinile au fost lovite intenţionat

"În jurul orei 15.00, pe Bvd. Dacia în apropierea intersecţiei cu Calea Victoriei, pe sensul de mers dinspre Calea Griviţei spre Calea Victoriei, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autovehicule. În urma acestui eveniment mai multe persoane au fost rănite unele dintre acestea solicitând transportul la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care împreună cu poliţiştii Brigăzii Rutiere şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri, vor stabili toate aspectele şi împrejurările producerii acestui eveniment", au anunţat reprezentanţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Potrivit unor informaţii, bărbatul ar fi avut un conflict cu partenera sa, alături de care se afla în maşină, cei doi aplicându-şi lovituri.

Din primele informaţii strânse de procurori, acuzaţia sub care ar urma să se facă investigaţia ar fi de tentativă de omor, încadrarea concretă urmând să de facă după audieri.

Legat de starea persoanelor afectate de accident, Brigada Rutieră a informat că cinci victime conştiente, rănite usor, au fost transportate la spital. În total, în accident au fost implicate şapte persoane, celelalte două neavând nevoie de îngrijiri.

Poliţiştii rutieri au efectuat cercetări la faţa locului pentru a determina cauzele producerii accidentului. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la faţa locului, s-au deplasat şi patru echipaje SMURD.

Ulterior producerii ciocnirilor, pe Bulevardul Dacia, circulaţia a fost oprită pe amblele sensuri şi a fost reluată abia în jurul orei 21.00. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici