ACCIDENT ÎN CAPITALĂ: Şoferul unui autobuz RATB a rănit un pieton şi a lovit trei maşini, după ce a făcut un preinfarct - VIDEO

Şoferul unui autobuz RATB a rănit, sâmbătă, o femeie aflată pe trotuar şi a lovit trei maşini, la intersecţia străzii Liviu Rebreanu cu Bulevardul Nicolae Grigorescu, în Sectorul 3 al Capitalei, după ce i s-a făcut rău la volan, cei doi fiind transportaţi la Spitalul Sfântul Pantelimon.

1939 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT ÎN CAPITALĂ: Şoferul unui autobuz RATB a rănit un pieton şi a lovit trei maşini, după ce a făcut un preinfarct - VIDEO

Şoferul unui autobuz RATB a rănit un pieton şi a lovit trei maşini, după ce i s-a făcut rău (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

UPDATE Şoferul RATB va fi transferat la Institutul "C.C. Iliescu", medicii stabilind că a făcut preinfarct

Şoferul RATB a făcut preinfarct în timp ce conducea autobuzul, au stabilit medicii, în urma investigaţiilor, acesta urmând să fie transferat, sâmbătă, de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" la Institutul pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu".

Bărbatul va fi transferat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitală pentru continuarea investigaţiilor, pentru tratament şi chiar pentru o posibilă intervenţie, dacă medicii vor stabili că aceasta se impune, au declarat pentru MEDIAFAX surse medicale.

Accidentul a avut loc în jurul orei 13.00, şoferul RATB ajungând cu autobuzul pe trotuar după ce i s-a făcut rău la volan, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Autobuzul RATB a lovit trei maşini şi a rănit o femeie aflată în apropierea autoturismului său, parcat lateral, a precizat Andrei Codău.

Şoferul RATB şi femeia au fost transportaţi, cu două ambulanţe SMURD, la Spitalul Sfântul Pantelimon, pentru îngrijiri medicale.

Coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa, a declarat că şoferul a acuzat o durere toracică, urmând să se stabilească din ce cauză i s-a făcut rău. Femeia rănită acuză dureri în zona lombară, aceasta fiind în investigaţii.

Circulaţia rutieră nu a fost restricţionată în urma accidentului, a precizat Andrei Codău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici