Accident în Suceava: Şapte persoane, între care doi copii şi o femeie însărcinată, au fost rănite

Şapte persoane, între care doi copii şi o femeie însărcinată, au fost rănite, duminică seara, într-o tamponare la ieşirea din municipiul Suceava, iar şoferul vinovat a închis maşina cu pasagerii înăuntru şi a încercat să plece, transmite corespondentul MEIDAFAX.

1722 afișări
Imaginea articolului Accident în Suceava: Şapte persoane, între care doi copii şi o femeie însărcinată, au fost rănite

Accondent în Suceava: Şapte persoane, între care doi copii şi o femeie însărcinată, au fost rănite (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că duminică seara s-a produs o tamponare între două autovehicule, una în care se aflau cinci persoane şi una cu două persoane, pe drumul dinspre Suceava spre Mitocu Dragomirnei.

Iniţial, cei doi şoferi au dorit să facă o înţelegere amiabilă, dar şoferul nevinovat, din maşina în care se aflau două persoane, a constatat că celălalt şofer mirosea a alcool şi a decis să solicite prezenţa poliţiştilor.

Celălalt şofer s-a enervat şi a închis maşina, cu cele patru persoane înăuntru, inclusiv cu femeia însărcinată, şi a început să împingă autoturismul spre Mitocu Dragomirnei.

Şoferul celălalt a sunat la 112 şi a sesizat situaţia, iar spre zona respectivă a plecat şi un echipaj de jandarmi, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia lor după ce poliţiştii l-au prins pe şoferul care împingea maşina la circa 200 de metri de locul accidentului.

Bărbatul a fost preluat şi transportat la spital pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma tamponării, şapte persoane, între care doi copii şi femeia însărcinată, au fost rănite uşor, dar niciuna nu a solicitat transportarea la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici