Accident între două autoutilitare, un autoturism şi o motocicletă, pe DN7, în Vâlcea

Un accident în care au fost implicate două autoutilitare cu masa de peste 3,5 tone, un autoturism şi o motocicletă s-a produs, duminică, pe DN7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, în judeţul Vâlcea, potrivit Centrului Infotrafic.

666 afișări
Imaginea articolului Accident între două autoutilitare, un autoturism şi o motocicletă, pe DN7, în Vâlcea

Accident între două autoutilitare, un autoturism şi o motocicletă, pe DN7, în Vâlcea (Foto: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat pentru MEDIAFAX că o motocicletă s-a ciocnit oglidă-n oglindă cu o autoutilitară, moment în care ambele autovehicule au frânat. În urma lor, au oprit şi celelalte maşini, dar o altă autoutilitară, care nu a păstrat distanţa în mers, nu a mai avut loc să frâneze şi a intrat pe sensul opus unde a lovit un autoturism.

Accidentul s-a produs la kilometrul 239, pe raza localităţii Câineni.

Trei pasageri din autoturism şi motociclistul au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Traficul rutier pe DN7 a fost blocat pe sensul spre Sibiu, până la finalizarea cercetărilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici