Accident între două camioane, un microbuz, o camionetă şi o maşină. O femeie a murit

Un accident grav a avut loc vineri între două camioane, un microbuz, o camionetă şi o maşină, între localităţile Ciucea şi Poieni, din judeţul Cluj. O femeie a fost găsită de pompieri decedată.

166 afișări
Imaginea articolului Accident între două camioane, un microbuz, o camionetă şi o maşină. O femeie a murit

Pompierii din cadrul Detaşamentului Huedin intervin, vineri, cu două autospeciale şi un echipaj SMURD pentru descarcerarea şi acordarea primul ajutor calificat în urma unui accident rutier produs între localităţile Ciucea şi Poieni.

La această intervenţie a fost dislocat şi un echipaj medical SAJ.

„La faţa locului au găsit două autocamioane, un microbuz, o autoutilitară şi un autoturism avariate, iar în autoturism se afla încarcerată o femeie în vârstă de circa 50 de ani, care nu mai prezenta semnale vitale”, au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

Intervenţia este în desfăşurare, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici