Opt persoane au ajuns la spital, în urma unui accident între un autocar şi o maşină, în Brăila

Opt persoane au ajuns la spital după ce un autocar înmatriculat în Ucraina, în care se aflau 53 de persoane, şi un autoturism au ieşit în decor, luni dimineaţă, la intrarea în localitatea Baldovineşti, judeţul Brăila.

1025 afișări
Imaginea articolului Opt persoane au ajuns la spital, în urma unui accident între un autocar şi o maşină, în Brăila

Accident între un autocar şi o maşină, soldat cu 3 victime. Circulaţia, oprită pe DN2B Brăila – Galaţi

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. Un autoturism condus de o femeie de 59 de ani a intrat pe contrasens, iar şoferul autocarului a încercat să evite coliziunea şi s-a lovit de un parapet de pe marginea drumului.

În urma accidentului au rezultat opt victime, dintre care trei au fost încarcerate.

”Se pare că accidentul s-a produs din cauza unei depăşiri neregulamentare. O maşină condusă de o femeie de 59 de ani din Medgidia a intrat pe contrasens pe drumul care face legătura între Galaţi şi Brăila. Accidentul s-a produs la ieşirea din localitatea Baldovineşti. Au rezultat opt victime, dintre care trei încarcerate, ambii şoferi şi un minor din autoturism. Minorul este fiul de 16 ani al femeii de la volan”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

În autocarul înmatriculat în Ucraina se aflau 53 de persoane. La faţa locului au ajuns numeroase maşini de Poliţie, ambulanţe şi autospeciale ale ISU.

”Accidentul s-a produs pe DN2B, la ieşirea din localitatea Baldovineşti, în jurul orei 5.30. În curbă un autocar a încercat să evite un autoturism şi a intrat într-un parapet. Autoturismul a intrat într-o movilă de pământ. Au fost două victime încarcerate din autoturismul înmatriculat în Constanţa şi a mai fost încarcerat şoferul autocarului din Ucraina. În plus, au mai fost încă cinci persoane din autocar rănite uşor. Toţi răniţii au fost transportaţi la unitatea de primiri urgenţe a spitalului Judeţean Brăila”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

Traficul a fost închis pentru zeci de minute, iar maşinile care mergeau din Galaţi spre Brăila au circulat pe rute ocolitoare.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici