ACCIDENT la Arad: Un tramvai cu pasageri şi un autobuz fără călători s-au ciocnit - FOTO

Un tramvai cu pasageri şi un autobuz fără călători s-au ciocnit, marţi dimineaţă, în municipiul Arad, vatmanul fiind rănit uşor şi rămânând blocat în cabină, în timp ce pasagerii nu au suferit leziuni.

297 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT la Arad: Un tramvai cu pasageri şi un autobuz fără călători s-au ciocnit - FOTO

Un tramvai cu pasageri şi un autobuz fără călători s-au ciocnit în Arad, vatmanul fiind rănit (Imagine: ISU Arad)

Accidentul a avut loc pe Calea Timişorii, în Arad, unde un tramvai cu pasageri cobora Podul Traian spre cartierul Aradul Nou, iar la prima intersecţie a lovit în plin un autocar.

Conform martorilor, şoferul ieşea de pe o stradă laterală şi nu a acordat prioritate tramvaiului.

Garnitura a lovit autocarul în lateral, autovehiculul fiind avariat.

În urma impactului, vatmanul a rămas blocat în cabină şi a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru a fi scos. Bărbatul are leziuni uşoare.

La faţa locului s-au deplasat mai multe ambulanţe, în condiţiile în care în tramvai se aflau pasageri.

Potrivit purtătorului de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, niciun pasager din tramvai nu a fost rănit.

Tramvaiul nu a deraiat în urma impactului, dar a fost avariat, astfel că circulaţia între centrul Aradului şi cartierul Aradul Nou a fost complet blocată, călătorii fiind preluaţi de autobuze ale Companiei de Transport Public până la reluarea traficului pe şine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici