Accident la Sângeorz-Băi: Cinci persoane, între care doi copii, rănite/ Circulaţia rutieră, întreruptă în zonă | FOTO

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite, duminică, pe DN 17D Năsăud – Rodna, în zona localităţii Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident în care au fost implicate patru autoturisme. Circulaţia rutieră este întreruptă.

797 afișări
Imaginea articolului Accident la Sângeorz-Băi: Cinci persoane, între care doi copii, rănite/  Circulaţia rutieră, întreruptă în zonă | FOTO

Accident la Sângeorz-Băi: Cinci persoane, între care doi copii, rănite/ Circulaţia rutieră, întreruptă în zonă | FOTO

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud sunt cinci persoane cu răni uşoare, între care doi copii, şi unul dintre şoferi, care au nevoie de îngrijiri medicale.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră este întreruptă, duminică, pe DN 17D Năsăud – Rodna, în zona localităţii Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa-Năsăud, din cauza unui accident în care au fost implicate patru autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, în urma coliziunii, patru persoane au fost rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

Taguri:
accident,
trafic,
rănit

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici