Accident mortal pe DN 13, în urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă de lapte

O persoană a decedat, iar alta este rănită grav în urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă cu lapte, pe DN 13, între Rupea Gară şi Hoghiz, în judeţul Braşov, pompierii intervenind pentru descarcerarea victimelor. Traficul în zonă este blocat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1410 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe DN 13, în urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă de lapte

Accident mortal pe DN 13, în urma impactului dintre un autoturism şi o cisternă de lapte

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, o persoană a decedat, iar alta este inconştientă în urma unui accident pe DN 13.

„Intervenim pe Pe DN 13, între Hoghiz şi Rupea Gara, unde a avut loc un accident rutier. Sunt două victime încarcerate, una decedată, cealaltă inconştientă. Se lucrează pentru descarcerarea ei. Accidentul a avut loc între un autoturism şi o cisternă de lapte”, a declarat Sfreja.

La locul producerii accidentului intervin mai multe echipaje de Ambulanţă şi SMURD.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Traficul pe DN 13 în judeţul Braşov este blocat la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici