Accident pe DN1: Un om a murit după ce un autoturism a lovit un microbuz

O persoană a murit, miercuri dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un microbuz care circula regulamentar pe DN 1, între Ploieşti şi Bucureşti, în zona localităţii Potigrafu, opt pasageri din microbuz fiind duşi la spital pentru investigaţii medicale.

233 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN1: Un om a murit după ce un autoturism a lovit un microbuz

Accident pe DN1: Un om a murit după ce un autoturism a lovit un microbuz (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Georgian Drăgan, accidentul s-a produs în localitatea Potigrafu, pe Drumul Naţional 1, între Bucureşti şi Ploieşti, după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde c-a ciocnit cu un microbuz care transporta persoane.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar alte opt persoane, pasageri din microbuz, au fost preluate de echipajele de la ambulanţă şi duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Georgian Drăgan a precizat că, potrivit primelor investigaţii făcute la locul accidentului, niciuna dintre cele opt persoane nu este rănită, însă acestea au fost duse la spital pentru controale medicale amănunţite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici