Accident rutier soldat cu trei răniţi grav din cauza unei depăşiri, în Buzău: UPDATE: Unul dintre răniţii în accidentul din Buzău a murit

Trei persoane au fost rănite, una fiind resuscitată şi alta în continuare încarcerată, din cauza unei depăşiri pe drumul judeţean care leagă Căldăruşanca şi Pitulicea, judeţul Buzău.

570 afișări
Imaginea articolului  Accident rutier soldat cu trei răniţi grav din cauza unei depăşiri, în Buzău: UPDATE: Unul dintre răniţii în accidentul din Buzău a murit

Accident rutier soldat cu trei răniţi grav din cauza unei depăşiri, în Buzău

UPDATE: Una din cele 3 persoane rănite în accidentul produs sâmbătă pe drumul judeţean care leagă Căldăruşanca şi Pitulicea, judeţul Buzău, a murit.


Conform IPJ Buzău, două persoane rănite aflate într-un autoturism au fost duse la spital.


Al treilea rănit, şoferul camionetei implicate, un bărbat în vârstă de 60 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Cele trei persoane au fost rănite din cauza unei depăşiri pe drumul judeţean care leagă Căldăruşanca şi Pitulicea, judeţul Buzău.

Conform primelor informaţii furnizate de IPJ Buzău, două autoturisme s-au ciocnit între localităţile Căldăruşanca şi Pitulicea, pe DJ 102 H, din cauza unei depăşiri.

”Din primele date, o persoană e resuscitată la faţa locului, iar alta a rămas încarcerată. La faţa locului au fost direcţionate echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţa”, au arătat reprezentanţii IPJ Buzău.

Potrivit acestora, primele informaţii indică în total trei persoane rănite grav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici