Accident teribil: Bărbat de 35 de ani, înecat după ce s-a dat cu skijet-ul pe un canal

Un bărbat de 35 de ani a murit înecat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce s-a dat cu skijet-ul pe Canalul Plantelor din Giurgiu. O femeie de 30 de ani, căzută şi ea în apă, a fost salvată de pompieri.

1875 afișări
Imaginea articolului Accident teribil: Bărbat de 35 de ani, înecat după ce s-a dat cu skijet-ul pe un canal

Accident teribil: Bărbat de 35 de ani, înecat după ce s-a dat cu skijet-ul pe Canalul Plantelor din Giurgiu

Potrivit ISU Giurgiu, pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de vineri spre sâmbătă pe Canalul Plantelor pentru căutarea şi salvarea a două persoane.

La faţa locului s-au deplasat zece subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o barcă cu motor, o ambulanţă SMURD, precum şi echipaje SAJ. Pentru căutarea celor doi, a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.

O femeie de aproximativ 30 de ani a fost salvată şi adusă la mal, conştientă.

„Bărbatul de aproximativ 35 de ani a fost găsit la aproximativ 200 de metri de skijet-ul cu care se aventurau, inconştient, cu capul în apă. Imediat s-au început manevrele de resuscitare, însă fără rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”, a transmis ISU Giurgiu.

Intervenţia ISU a durat aproximativ două ore.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
înecat,
skijet,
pompieri

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici