Accidentul de tramvai de la Pasajul Lujerului în imagini - GALERIE FOTO

Cel puţin 52 de persoane au fost rănite, joi, în urma unui accident în care au fost implicate trei tramvaie, produs în Pasajul Lujerului din Capitală. Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat că 37 de persoane rănite în urma accidentului din Pasajul Lujerului au fost duse la spital de echipaje SMURD, iar alte 15 au mers singure la unităţile sanitare.

6500 afișări
Imaginea articolului Accidentul de tramvai de la Pasajul Lujerului în imagini - GALERIE FOTO

Accidentul de tramvai de la Pasajul Lujerului în imagini (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a produs la ora 7.25, în Pasajul Lujerului, pe sensul spre Piaţa Presei, au fost implicate trei tramvaie de pe linia 41, iar un al patrulea a reuşit să oprească la timp.

VEZI GALERIA FOTO

Inspectorul general de la Inspecţia Muncii s-a deplasat împreună cu o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bucureşti la locul producerii accidentului din Pasajul Lujerului pentru a începe cercetările specifice unui accident colectiv de muncă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici