Actorul Sebastian Papaiani, internat de urgenţă pe secţia de neurologie de la Spitalul Universitar

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat de urgenţă, zilele trecute, pe secţia de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a confirmat purtătorul de cuvânt al spitalului, Leonard Grecescu, pentru MEDIAFAX, întrucât a suferit un atac cerebral.

5753 afișări
Imaginea articolului Actorul Sebastian Papaiani, internat de urgenţă pe secţia de neurologie de la Spitalul Universitar

Actorul Sebastian Papaiani, internat de urgenţă pe secţia de neorologie de la Spitalul Universitar (Imagine: Liviu Adascalitei / Mediafax Foto)

Actorul Sebastian Papaiani este în prezent internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, pe secţia de Neurologie, a confirmat purtătorul de cuvânt al spitalului, Leonard Grecescu. Potrivit acestuia, actorul a fost internat de urgenţă în urma unui atac cerebral.

Actorul Sebastian Papaiani (născut în 1936) a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul naţional Serviciul Credincios în grad de Cavaler, alături de alţi actori, „pentru devotamentul şi harul artistic puse în slujba teatrului romanesc, cu prilejul împlinirii unui veac şi jumătate de existenţă a Teatrului Naţional din Bucureşti”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici