Al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud ajunge sâmbătă în România

  • Al doilea transport aerian cu echipamente medicale din Coreea de Sud ajunge în România
  • Transportul ajunge sâmbătă pe Aeroportul Otopeni cu o aeronavă C-17 Globemaster III
  • Este vorba despre 100.000 de combinezoane de protecţie pentru medicii din ţara noastră
1442 afișări
Imaginea articolului Al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud ajunge sâmbătă în România

Al doilea transport cu echipamente medicale din Coreea de Sud ajunge mâine în România

Ministerul Apărării Naţionale a cerut desfăşurarea unei noi misiuni aeriene de urgenţă, pentru transportul a încă aproximativ 45 de tone de echipament medical de la Seul la Bucureşti. Echipamentele constă în alte 100.000 de combinezoane de protecţie şi vor ajunge sâmbătă pe Aeroportul Otopeni. 
 
Cele două zboruri solicitate de Ministerul Apărării Naţionale cu aeronave C-17 Globemaster III reprezintă prima utilizare a orelor de zbor, alocate ca stat membru al Unităţii Multinaţionale de Transport Strategic, pentru pentru misiuni de urgenţă în contextul gestionării pandemiei de coronavirus.
 
Distribuirea echipamentelor  de protecţie va fi realizată  cu mijloace de transport din dotarea IGSU, şi acestea vor fi distribuite şi alocate, în funcţie de nevoi, personalului medical. Coordonarea celor două zboruri s-a realizat, din partea României, de Centrul Naţional Militar de Comandă al MApN.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici