ALERTĂ în Bistriţa-Năsăud, după un accident în care au fost implicate zece persoane | Un tânăr de 19 ani a decedat

Accident cu zece răniţi pe DN 17C în localitatea Ilva Mică din Bistriţa-Năsăud, după ce două autoturisme în care se aflau zece persoane s-au ciocnit violent şi unul dintre ele s-a răsturnat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1371 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ în Bistriţa-Năsăud, după un accident în care au fost implicate zece persoane | Un tânăr de 19 ani a decedat

ALERTĂ în Bistriţa-Năsăud, după un accident în care au fost implicate zece persoane

La faţa locului intervin patru ambulanţe şi echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, în cele două autoturisme care s-au ciocnit se aflau zece persoane, şapte dintre ele într-un autoturism şi trei în cealaltă maşină.

În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat şi o persoană a rămas încercerată, fiind găsită în stop cardio-respirator.

Din primele informaţii, în cele două autoturisme implicate au fost 10 persoane (şapte persoane într-un autoturism prevăzut cu şapte locuri şi trei persoane în celălalt autoturism). Din autoturismul în care se aflau trei persoane, o victimă este încarcerată, în stop cardio-respirator, iar o persoana este semiconştientă, cu leziuni şi traumatisme, iar din celălalt autoturism, două persoane prezintă traumatisme craniene, celelalte persoane fiind în evaluare”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.

Circulaţia pe DN 17C, care leagă oraşele Năsăud şi Sîngeorz-Băi, este blocată.

UPDATE 00.10: Un tânăr de 19 ani a decedat

Un tânăr de 19 ani, găsit încarcerat şi în stop cardio-respirator pe bancheta din spate a unuia dintre autoturisme, a fost declarat decedat în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medicii ajunşi la locul accidentului.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul de 19 ani, a fost declarat decedat, la locul accidentului. Alte şase persoane au fost transportate la spital, prezentau traumatisme şi leziuni care, aparent, nu le pun viaţa în pericol. Celelalte trei persoane, între care un copil de 13 ani, au refuzat transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU, Marius Rus.

În accident au fost implicate un autoturism monovolum cu şapte locuri, în care se afla o familie din oraşul Năsăud, printre care şi un copil de 13 ani, care se îndrepta spre cas. În celălalt autoturism se aflau doi tineri de 19 ani şi mama unuia dintre aceştia. În urma impactului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată, însă circulaţia feroviară nu a fost blocată.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 19 ani din Sângeorz-Băi aflat la volanul unui autoturism a pierdut controlul acestuia şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din oraşul Năsăud. În urma accidentului rutier, au fost rănite şase persoane, iar un tânăr de 19 ani, pasager într-unul dintre autoturisme a decedat. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

Circulaţia rutieră se desfăşoară la ora transmiterii acestei ştiri în condiţii normale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici