ALERTĂ METEO | De duminică, vremea se răceşte accentuat: Vin lapoviţa şi ninsoarea/ Care sunt zonele afectate

Meteorologii avertizează că de duminică, 17 decembrie, începând de la ora 5.00, până la 20.00, vremea se răceşte. Vor fi ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice.

12439 afișări
Imaginea articolului ALERTĂ METEO | De duminică, vremea se răceşte accentuat: Vin lapoviţa şi ninsoarea/ Care sunt zonele afectate

ALERTĂ METEO | De mâine, vremea se răceşte accentuat: Vine apoviţa şi ninsoarea. Care sunt zonele afectate

"La munte va ninge, în general moderat cantitativ în Carpaţii  Meridionali şi de Curbură, unde se va depune strat nou de zăpadă. În regiunile sud-estice temporar vântul va avea intensificări de până la 45…50 km/h, iar pe litoral la rafală vor fi în jurul a 55 km/h", informează ANM. 

Meteorologii atrag atenţia că la sfârşitul acestei săptămâni şi în primele zile ale săptămânii viitoare vremea se va răci accentuat şi vor fi precipitaţii, mai ales în jumătatea de sud a ţării, la început cu precădere sub formă de ploaie, apoi mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici