Alexandru Nicolae şi Liviu Iordan, aduşi la DIICOT

Alexandru Nicolae şi Liviu Iordan, prinşi la Sinaia, au fost aduşi, duminică, la ora 16.30, la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), pentru a fi audiaţi în legătură cu furtul armelor de la Ciorogârla şi tăinuirea jafului.

378 afișări
Imaginea articolului Alexandru Nicolae şi Liviu Iordan, aduşi la DIICOT

Alexandru Nicolae şi Liviu Iordan, aduşi la DIICOT (Imagine: Poliţia Română)

"Fraţii" Iordan au declarat jurnaliştilor, la intrarea în sediul DIICOT, că "cineva nu a avut loc de ei" şi că li s-a făcut o înscenare.

Poliţia Română a publicat duminică, pe site-ul oficial, pozele celor doi căutaţi în legătură cu furtul armelor de la Unitatea Militară 01916 din Ciorogârla, precizând că ei ar fi fost văzuţi în zona localităţii Buşteni.

Reprezentanţii Poliţiei au arătat că suspecţii ar fi fost văzuţi, duminică dimineaţă, în zona Poiana Ţapului - Buşteni, din judeţul Prahova.

Duminică, în jurul orei 13.30, cei doi au fost prinşi la Sinaia.

Anchetatorii au găsit, duminică, peste 30 de arme din cele dispărute în urmă cu un an de la unitatea militară Ciorogârla, zeci de persoane fiind aduse la audieri, în urma a 45 de descinderi.

Printre cei duşi la audieri în cazul armelor sunt Eugen Preda, Sandu Chiriţă, Alin Viorel Câcă şi schiorul Dan Stinghe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici