Angajat al Poliţiei Locale, cercetat pentru că ar fi produs un accident conducând băut

Un angajat al Poliţiei Locale este cercetat după ce luni seara, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat şi a avariat trei maşini, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei.

145 afișări
Imaginea articolului Angajat al Poliţiei Locale, cercetat pentru că ar fi produs un accident conducând băut

Angajat al Poliţiei Locale, cercetat pentru că ar fi produs un accident conducând băut

Accidentul a avut loc luni seara, în jurul orei 22.30.

"Conducatorul unui autoturism, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Basarabia, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, fiind avariate şi 3 autoturisme parcate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice. A fost constituit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice", transmite Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici