Angajaţii de la Cantacuzino trebuie să primească până sâmbătă avansul, dar n-au luat încă lichidarea

Angajaţii de la Institutul Cantacuzino ar trebui să primească, până sâmbătă, avansul pe luna septembrie, dar nu au luat încă toată lichidarea pe august, programată în 15 septembrie, motiv pentru care ar putea continua protestele, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, liderul sindical Monica Bălteanu.

99 afișări
Imaginea articolului Angajaţii de la Cantacuzino trebuie să primească până sâmbătă avansul, dar n-au luat încă lichidarea

Angajaţii de la Cantacuzino trebuie să primească până sâmbătă avansul, dar n-au luat încă lichidarea

"Ni s-a promis că vom primi salariile marţi. Vom vedea ce vom face în viitor. Cert este că am primit până acum 72 la sută din lichidarea pe august, iar până sâmbătă ar trebui să primim şi avansul", a declarat Monica Bălteanu.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că angajaţii de la Institutul Cantacuzino îşi vor primi restul de bani începând de luni, şi că planul de redresare al unităţii propus de managerul Radu Iordăchel va fi analizat în această săptămână.

Bănicioiu a mai spus că angajaţii institutului, care nu şi-au primit salariile când era programat, în 15 septembrie, declanşând proteste şi primind o parte din bani ulterior, vor primi şi restul salariului de luni.

Angajaţii Institutului Cantacuzino au început să protesteze, luni, în curtea unităţii medicale, întrucât nu şi-au primit salariile în aceeaşi zi, aşa cum era anunţat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici