Antrenor de arte marţiale din Ovidiu, reţinut după ce ar fi abuzat de trei fete

Un bărbat de 40 de ani din localitatea constănţeană Ovidiu, antrenor de arte marţiale, a fost reţinut, vineri, fiind acuzat că a agresat sexual trei fetiţe, elevele sale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2016 afișări
Imaginea articolului Antrenor de arte marţiale din Ovidiu, reţinut după ce ar fi abuzat de trei fete

Antrenor de arte marţiale din Ovidiu, reţinut după ce ar fi abuzat de trei fete

Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 40 de ani care a fost reţinut este antrenor de arte marţiale şi practica acest sport la domiciliul său, unde le preda şi celor trei fete.

Faptele s-ar fi petrecut în mod repetat de-a lungul mai multor ani, începând cu anul 2015.

Poliţiştii constănţeni pun că cele trei fete aveau, la data comiterii infracţiunilor, vârste de 8 şi 10 ani, însă profesorul a fost reclamat abia de curând poliţiştilor din Ovidiu.

Bărbatul a fost reţinut vineri pentru agresiune sexuală şi va fi prezentat sâmbătă în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici