Aproximativ 150 de persoane, evacuate dintr-un centru comercial din Alba, după incendiu la un aparat de gătit | FOTO

Circa 150 de persoane au fost evacuate, marţi, din centrul comercial Alba Mall din Alba Iulia, din cauza degajării masive de fum, după ce un aparat de gătit a luat foc. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

569 afișări
Imaginea articolului Aproximativ 150 de persoane, evacuate dintr-un centru comercial din Alba, după incendiu la un aparat de gătit | FOTO

Aproximativ 150 de persoane, evacuate dintr-un centru comercial din Alba, după incendiu la un aparat de gătit | FOTO

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că un aparat de gătit al unei societăţi comerciale din centrul comercial Alba Mall s-a supraîncălzit iar apoi a luat foc, degajând cantităţi mari de fum.

”Detaşamentul Alba Iulia intervine pentru stingerea unui incendiu la mall, la un aparat de gătit, respectiv la o friteuză, la etajul întâi. Incendiul a fost lichidat la scurt timp. Din primele cercetări, s-a constatat că în aparatul de gătit se afla mult ulei, care a luat foc şi a degajat degajat mult fum. A fost afectat şi aparatul. Nu se cunosc încă pagubele”, potrivit ISU Alba.

La rândul său, prefectul judeţului Alba, Dănuţ Hălălai, a scris, pe contul său de Facebook, că în jur de 150 de persoane au fost evacuate pentru a nu se intoxica cu fum.

”Facem o scurtă evaluare după incidentul de la Alba Mall. La unul dintre restaurantele de la etaj s-a aprins o friteuză. Aceasta a fost imediat stinsă, iar circa 150 de persoane au fost evacuate pentru a se evita orice intoxicaţie cu fum. ISU Alba a intervenit prompt iar momentan se aeriseşte zona. Incidentul a fost lichidat, iar activitatea îşi va relua cursul normal”, a scris Dănuţ Hălălai.

Centrul comercial Alba Mall este singurul mall din municipiul Alba Iulia, iar la etajul întâi funcţionează mai multe restaurante, fast-food-uri şi pizzerii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici