Argeş: Recidivistul care şi-a înjunghiat mortal colega de muncă a fost arestat

Tribunalul Argeş a hotărât, marţi, ca bărbatul de 44 de ani, care a mai fost închis pentru viol şi tâlhărie, să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce duminică şi-a ucis colega de muncă, în vârstă de 48 de ani, cu mai multe lovituri de cuţit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1641 afișări
Imaginea articolului Argeş: Recidivistul care şi-a înjunghiat mortal colega de muncă a fost arestat

Argeş: Recidivistul care şi-a înjunghiat mortal colega de muncă a fost arestat

Tribunalul Argeş a dat, marţi, sentinţa la propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş de arestare preventivă a lui Constantin Bragă, acuzat că a ucis-o cu premeditare cu 20 de lovituri de cuţit pe Elena Vătăşescu, vânzătoare la un magazin din comuna Stoeneşti, acolo unde şi bărbatul lucra, cu forme legale, ca manipulant.

Judecătorii au admis propunerea şi au dispus arestul preventiv pentru 30 de zile.

„Magistraţii Tribunalului Argeş au dispus marţi luarea măsurii arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpatul pe care l-am reprezentat din oficiu atât în faţa Parchetului cât şi a Tribunalului”, a declarat apărătorul din oficiul al lui Constantin Bragă, Alin Anton.

Constantin Bragă le-a declarat anchetatorilor că nu îşi regretă fapta.

"Bărbatul, ce a mai fost condamnat de două ori pentru viol şi o dată pentru tâlhărie, a recunoscut că a înjunghiat-o pe femeie cu un cuţit, pentru ca aceasta să nu mai fie împreună cu soţul său. Nu regretă fapta", a declarat pentru MEDIAFAX Iolanda Drăguţ, purtător de cuvânt al Parchetului Tribunalul Argeş.

Constantin Bragă a fost condamnat în anul 2004, de Tribunalul Argeş, la 13 ani închisoare pentru viol şi tâlhărie. A executat 10 ani, iar în ianuarie 2014 a fost eliberat condiţionat de Judecătoria Târgu-Jiu. După ce duminică a comis crima, a fugit la o stână din apropiere, unde a şi fost găsit.

El a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Piteşti, sub paza poliţiştilor până luni, când a fost dus la audieri, iar ulterior s-a decis reţinerea lui pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici