Autostrada A2 a fost blocată de oi şi măgari. Reacţia unuia dintre ciobani: „Brânza îţi place” - VIDEO

Autostrada A2 a fost blocată parţial, marţi dimineaţă, de o turmă de oi, însoţită de o maşină pe avarii şi câţiva măgari, care traversa podul de la Cernavodă.

3062 afișări
Imaginea articolului Autostrada A2 a fost blocată de oi şi măgari. Reacţia unuia dintre ciobani: „Brânza îţi place” - VIDEO

Autostrada A2 a fost blocată de oi şi măgari. Amenda primită de cioban

Evenimentul a fost filmat de un şofer, care a postat înregistrarea video pe Facebook.

În filmuleţ se aude un schimb de replici între şoferul maşinii nemulţumit de faptul că oile blocau o bună parte din autostradă şi ciobanul care conducea turma.

Poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi l-au identificat pe cel care conducea turma şi l-au amendat cu 4.350 de lei.

„La data de 28.01.2020, în jurul orelor 07,30, lucrătorii din cadrul Brigăzii Autostrăzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe podul dunărean de la km 160, sensul de mers Bucureşti-Constanţa o turmă de ovine blochează parţial calea de rulare. Ajunşi la faţa locului aceştia au identificat conducătorul turmei de ovine în persoana numitului T.I. de 50 de ani din Comuna Seimenii Mici, jud. Constanţa, care a fost sancţionat atât în calitate de conducător al unei turme de ovine pe autostradă cât şi în calitate de conducător auto cu amendă în cuantum de 4350 lei", a informat Brigada Autostrăzi din cadrul IGPR.

Unul dintre ciobani, întrebat de un şofer de ce a intrat cu oile pe autostradă, a răspuns: „Brânza îţi place”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici