Bărbat găsit mort lângă o casă nelocuită, cu leziuni la cap şi torace şi cu muşcături de animale

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din judeţul Gorj, a fost găsit mort, sâmbătă, de câţiva săteni din localitatea giurgiuveană Hereşti, în apropierea unei case nelocuite, iar poliţistii au constatat ca victima avea pe corp leziuni la cap şi torace şi muşcături de animale.

347 afișări
Imaginea articolului Bărbat găsit mort lângă o casă nelocuită, cu leziuni la cap şi torace şi cu muşcături de animale

Bărbat găsit mort lângă o casă nelocuită, cu leziuni la cap şi torace şi cu muşcături de animale (Imagine: Octav Ganea/ Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii care sub coordonarea procurorului criminalist au început cercetările în acest caz.

"Este un bărbat de 37 de ani, din Gorj, descoperit de câţiva localnici care mergeau prin sat în faţa unui imobil din comună, are leziuni pe corp, lovituri la cap, dar şi la torace, precum şi muşcături de animale. A fost transportat la morga din Giurgiu în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor morţii şi se continuă cercetările pentru stabilirea autorului de comiterea infractiunii de omor calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, comisarul Cristian Şuţă.

Localnicii spun că victima este un muncitor sezonier, de 37 de ani, din judeţul Gorj, care ar fi avut o altercaţie într-un bar din Hereşti cu un bărbat din comună, iar după ce s-a închis localul suspectul ar fi urmărit victima, pe care ar fi omorât-o, abandonând apoi cadavrul pe jumătate dezbrăcat, anchetatorii verificând, în prezent, această informaţie.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorului crimei sub coordonarea procurorului criminalist de la Parchetul lângă Tribunalul Giurgiu, pedeapsa pentru omor calificat fiind închisoarea între 15 şi 25 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici