Bărbat înjunghiat într-o staţie de autobuz din Bucureşti/ UPDATE: Agresorul a fost prins, după mai multe ore de căutări

Un bărbat a fost înjunghiat, într-o staţie RATB din Sectorul 6 al Capitalei, de o altă persoană, ca urmare a unui conflict izbucnit într-un mijloc de transport în comun. Victima a fost transportată la spital. UPDATE 21.30 Principalul suspect în cazul atacului a fost prins. Acesta are 41 de ani şi urmează să fie audiat de poliţişti.

68918 afișări
Imaginea articolului Bărbat înjunghiat într-o staţie de autobuz din Bucureşti/ UPDATE: Agresorul a fost prins, după mai multe ore de căutări

BREAKING Bărbat înjunghiat într-o staţie de autobuz din Bucureşti. Atacatorul este căutat de poliţişti

"Prin apel 112, pe raza sectorului 6, a fost sesizat un conflict între 3 bărbaţi, conflict iniţiat într-un mijloc de transport în comun şi care s-a încheiat în staţie, după ce au coborât. La coborare, unul din cei trei, cu un obiect tăietor l-a lovit peste mână pe cel cu care se certase anterior. Victima a primit îngrijiri la faţa locului, ulterior fiind transportată la spital. La acest moment, ceilalţi doi bărbati angrenaţi în conflict sunt căutaţi pe baza elementelor furnizate de persoanele care au observat incidentul", transmite Poliţia Capitalei.

"S-a întocmit deja un portret robot cu privire la cei doi suspecţi. Se pare că unul dintre ei avea la el ustensile de pescuit, ar fi scos un cutter şi l-ar fi tăiat pe celălalt la încheietura mâinii. Nu ştim dacă se cunoşteau, încă nu avem toate elementele. Victima are o simplă tăietură. Aici putem vorbi de infracţiunea de lovire şi alte violenţe, nici vorbă de o tentativă de omor. Vor fi identificaţi curând, pentru că s-a luat legătura cu martori, s-au dat nişte elemente suficiente pentru a putea fi identificaţi cât mai repede posibil", a declarat, pentru MEDIAFAX, sindicalistul Florin Vîlnei.

Victima este la Spitalul Universitar din Bucureşti.

Cercetările sunt desfăşurate de Secţia 21 de Poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici