Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul trei a parcării supraterane al unui mall din Capitală

Un bărbat în vârstă de peste 60 de ani a murit, joi, după ce s-a atuncat de la etajul trei al parcării supraterane de la mall-ul "Afi Cotroceni" din Capitală, potrivit reprezenatnţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

2179 afișări
Imaginea articolului Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul trei a parcării supraterane al unui mall din Capitală

Bărbat mort după ce s-a aruncat de la etajul 3 al parcării supraterane al unui mall din Capitală

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat că un bărbat în vârstă de peste 60 de ani a murit, joi, după ce s-a atuncat de la etajul 3 al parcării supraterane de la mall-ul "Afi Cotroceni".

Echipajele sosite la faţa locului au încercat resuscitarea bărbatului, însă fără succes.

Cercetările au fost preluate de Biroul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici