Video BĂTAIE cu topoare şi săbii la Târgu-Jiu: Şase persoane au fost reţinute

Şase persoane au fost reţinute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei bătăi cu topoare şi săbii pe o stradă din Târgu-Jiu. Un bărbat de 38 de ani a fost rănit, având nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

6313 afișări

Scandalul a început sâmbătă seara într-un bar de pe strada Victoriei din Târgu-Jiu şi a continuat în faţa localului, unde agresorii, care aveau topoare şi săbii în mâini, au avariat trei maşini parcate în zonă.

Un localnic a filmat întreg scandalul şi a postat imaginile pe Facebook.

După audieri, poliţiştii din Târgu-Jiu i-au reţinut, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, pe şase dintre tinerii implicaţi în scandal, aceştia fiind acuzaţi de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că oamenii legii au fost sesizaţi de un angajat al barului în faţa căruia a început scandalul.

"Poliţia a fost sesizată de un angajat al unui bar cu privire la faptul că între mai multe persoane care se aflau în incinta localului a izbucnit un scandal. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, au identificat rând pe rând persoanele care au fost implicate, au fost conduse la sediul Poliţiei, iar în urma continuării cercetărilor şi administrării probatoriului, poliţiştii de investigatii criminale au reţinut şase bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 41 de ani, din Târgu-Jiu, bănuiţi de infracţiunea de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere cu privire la cele trei maşini, una cu geamul spart şi două zgâriate", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Un bărbat de 38 de ani, care a fost rănit, a fost transportat la spital.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că şi acesta va fi reţinut după externare.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici