Video Incendiu într-un centru de recuperare din Arad: 20 de pacienţi au fost evacuaţi | FOTO, VIDEO

20 de pacienţi dintr-un centru de recuperare din comuna Vladimirescu, judeţul Arad, au fost evacuaţi, duminică dimineaţa, după ce un incendiu a izbucnit la acoperiş. Nu s-au înregistrat victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

315 afișări

Potrivit ISU Arad, incendiul este localizat, nu există pericol de extindere, însă a cuprins 60 de metri pătraţi de acoperiş.

„Incendiul este localizat, nu se extinde, a cuprins aproximativ 60 de metri pătraţi de acoperiş, se lucrează pentru decopertarea acoperişului. Au fost evacuaţi 20 de pacienţi din pavilionul al cărui acoperiş a ars. Nu au fost victime, niciun pacient nu are nevoie de îngrijiri medicale”, arată ISU Arad.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului, aceasta urmând să fie stabilită după finalizarea operaţiunilor de stingere.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici