Un bărbat confirmat cu coronavirus a fost depistat de jandarmi în Sinaia, la Cota 1000

  • Jandarmii din Prahova au identificat un bărbat care avea COVID-19 şi se afla la picnic
  • El refuzase internarea şi venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia
  • Bărbatul a fost plasat în carantină instituţionalizată
7783 afișări
Imaginea articolului Un bărbat confirmat cu coronavirus a fost depistat de jandarmi în Sinaia, la Cota 1000

Bolnavii COVID sunt printre noi. Un bărbat din Giurgiu, confirmat cu coronavirus, a fost depistat de jandarmi în Sinaia, la Cota 1000

Jandarmii din Prahova au identificat un bărbat care avea COVID-19 şi se afla la picnic. El refuzase internarea şi venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia. Bărbatul a fost plasat în carantină instituţionalizată, anunţă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova (IJJ Prahova).
 
„În data de 2 august (duminică- n.red.), numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu”, conform sursei citate.
 
Jandarmii au anunţat autorităţile competente şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici